For leietakere

Nyttig informasjon

Nyttig informasjon

Trenger du flere nøkler eller hjelp med å endre nøkkelsystem? Vi bistår gjerne dere med dette. Henvendelse sendes til: ktp.lasadm@ktp.kongsberg.com

Ved spørsmål om mulig leieforhold, ønske om oppussing eller utflytting og tilbakelevering kan du kontakte Tom Andreassen kontaktes på tlf. 991 13  401 og på e-post tom.andreassen@ktp.kongsberg.com. 

Dersom det oppstår det en situasjon, skal du bruke vårt interne varslingsnummer. Vår egen operasjonssentral organiserer din varsling videre. All varsling ved en uønsket hendelse skal gå via dette varslingsnummeret. Vi sørger for at du og din virksomhet blir ivaretatt og sender ut de ressursene som er nødvendig.  

Hjertestarter og førstehjelp 
Kongsberg Teknologipark skal være en trygg plass der dine ansatte skal stole på at hjelpen aldri er langt unna. Derfor har våre vektere utvidet førstehjelpskompetanse samt en godt utrustet akuttsekk og en hjertestarter som fast inventar hvis det skulle en helsehendelse skulle oppstå.   

Trenger du hjelp eller observerer en hendelse, kan du nå oss på tlf: 32 28 81 11. Vi er her for deg hele døgnet, alle dager i året. 

Som et av mange sikkerhets- og beredskapstiltak er mange av selskapene utrustet med hjertestartere som er til fri disposisjon ved helserelaterte hendelser. Virksomhetenes fokus på trygghet for sine ansatte sammen med sikkerheten og beredskapen som tilbys av Kongsberg Teknologipark legger til rette for en trygg og sikker industripark. 

Teknologiparken har et eget system for våre leietagere til å rapportere inn eventuelle feil og mangler. Innmeldte saker blir håndtert av vår vedlikeholdsavdeling i Kongsberg Teknologipark AS. 

Vil du være med på laget?

Har din bedrift flytteplaner og ønsker å knytte seg opp til et høyteknologisk miljø med andre bedrifter? Vi skreddersyr lokaler og serviceopplegg til ditt behov.

Teknologibyen Kongsberg trenger 100-vis av mennesker.