Informasjon om koronaviruset

På nettsidene til Folkehelseinstituttet finner du nyheter, oppdaterte tall, informasjon og råd om koronaviruset.

Driftsmeldinger

På denne siden vil du finne løpende oppdatering av informasjon rundt praktiske hendelser som kan ha nytte for deg som jobber eller besøker Kongsberg Teknologipark.

Begrenset gjennomkjøring for bil og personell Kongsberg Teknologipark nedre område

Begrensningen som innføres 1. oktober 2021 gjelder gjennomkjøring for bil og personell på sykkel eller til fots på Kongsberg Teknologipark nedre område. I praksis betyr dette gjennomkjøring forbudt!

For KDA ansatte videreføres inn/utkjøring med bil for de som har innkjøringstillatelse med bil. Og KDA ansatte benytter gang og sykkelveiene som i dag.

KIWA og andre ansatte/bedrifter med tjenestilige behov vil fortsette som før, det vil si med tilgang til Kongsberg Teknologipark nedre område.

Noe uklart ta kontakt.

Kongsberg Teknologipark AS

Tom Andreassen

Eiendomsforvalter

tom.andreassen@ktp.kongsberg.com

Mobil. 991 13 401

www.kongsberg-teknologipark.no

Selvkjørende buss inne i Kongsberg teknologipark

Selvkjørende buss vil i perioden 21. Juni til 1. November 2021 gå i rute på øvre område i parken.  Målet med prosjektet er å kjøre uten sikkerhets operatør i bussen, men med fjernovervåking. I første fase av prosjektet er det fortsatt en operatør om bord.  Piloteringen gjøres som del av Sohjoa Last Mile prosjektet.

Norske aktører er Kongsberg Kommune, Kongsberg Teknologipark, Brakar, Statens Vegvesen og Applied Autonomy. Bussen kjører kl.7-13 på hverdager og er gratis. Det er 11 holdeplasser. Vi oppfordrer alle til å ta en tur med bussen!

 

 

All articles loaded
No more articles to load

Teknologibyen Kongsberg trenger 100-vis av mennesker.