Driftsmeldinger

På denne siden vil du finne løpende oppdatering av informasjon rundt praktiske hendelser som kan ha nytte for deg som jobber eller besøker Kongsberg Teknologipark.

Rydding av sykler i sykkelstaller

Det vil i nærmeste fremtid forgå en rydderunde for å få sortert vekk sykler som ikke har vært i bruk på en stund eventuelt år. De fleste syklene vi sorterer ut står plassert på siden av/ved sykkelstativene og kan reddes. Sykler som er låst fast og som har stått en stund/år vil bli fjernet ved å klippe låsen. Etter 20. februar 2019 vil syklene bli fjernet. Det er snakk om noe over 30 sykler fordelt på sykkelstaller i hele parken. De utsorterte syklene som ikke blir hentet av eierne sine vil bli gitt til ASVO-Kongsberg.

Ved spørsmål kontakt Kongsberg Teknologipark AS ved Tom Andreassen 991 13 401

Rydding av snø

 

Ved rydding av snø må alle som ferdes i Kongsberg Teknologipark respektere skilt og maskiner å vike unna ved ryddingen som til tider foregår i parken. Hjullastere/lastebiler har store blindsoner. Hold god avstand!

 

Ny trapp Carpus ll

Det er oppstart på bygging av ny trapp bak B44 Carpus ll i disse dager. Trappen vil gjøre det enklere å komme  fra øvre område ned til bunnen av Snekkerbakken på nedre område.

Trappen bygges som en direkte konsekvens av nye E134 som i august 2019 vil komme sydfra inn til Kongsberg Teknologipark. Man får da enklere tilgang til p-hus B150 Gesellveien og p-plassene på Snøtippen.

Pilene på bildet over indikerer trase’ for fotgjengere inn og ut av nedre område ved bruk av den nye trappen.

 

All articles loaded
No more articles to load
Kongsberg Teknologipark AS © All rights reserved
Design og kode av Godt Sagt AS